FORUM ANA SAYFA
sitemizin içeriklerinden faydalanamak için lütfen kayıt olunuz

Join the forum, it's quick and easy

FORUM ANA SAYFA
sitemizin içeriklerinden faydalanamak için lütfen kayıt olunuz
FORUM ANA SAYFA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yemek Tarifleri..Cerkez Tavugu..

Aşağa gitmek

Yemek Tarifleri..Cerkez Tavugu.. Empty Yemek Tarifleri..Cerkez Tavugu..

Mesaj  {(dinleyici)} Salı Ağus. 24, 2010 5:44 am

1 adet tavuk
2 çorba kaşığı sıvı yağ
5 ince dilim ekmek (bayat)
3 su bardağı ceviz içi
8 diş sarımsak
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı kırmızıbiber

YAPILISI:
Temizleyip yıkadığınız tavuğa 3 su bardağı su ve tuz ekleyerek kısık, ateşte 35-40 dakika pişirin.
Kemiklerini ayırın, etini lif lif ayırarak ince ince didin ve servis tabağına düzgünce yerleştirin.
Sarımsak, ekmek içi ve cevizi küçük küçük doğrayarak, 3 su bardağı tavuk suyu ve karabiberle karıştırın.
Didilmiş tavuk etinin üzerini, bu karışımla kaplayın.
Yağın içine kırmızıbiberi ilave ederek, eriyene kadar ısıtın.
Hazırladığınız yağı tavuğun üzerine dökerek, servis yapabilirsiniz.

Malzeme ve ölçüler 6 kişiliktir.
{(dinleyici)}
{(dinleyici)}

Mesaj Sayısı : 93
Kayıt tarihi : 21/08/10
Nerden : almanya

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz