mevlana diyoki
1 sayfadaki 1 sayfası
mevlana diyoki
Hz. Mevlâna Kuran'ı ve Tesettür emrini kafalarına göre yorumlayanlar iyi izlesinler. Şimdi diyecekler ki "Ne olursan Ol gel" diyen Mevlana'nın sayfasında niye böyle şeyler paylaşıyorsunuz. Hz. Mevlana "Ne olursa ol gel" diyor ama geldiğin gibi kütük kalma, Adam ol diyor. Tabi bu inceliği görmek kimsenin işine gelmiyor malesef. Ayrıca Hz. Mevlana ..."Ben yaşadıkça Kuran'ın bendesiyim" diyor. Ama bu aciz insanlar Kuran'ı da reddedip yada kafalarına göre yorumlayıp yine Hz. Mevlanaya sığınıyorlar. Namaz ile ilgili bir video paylaşıyoruz "Benim kalbim temiz" diyorlar, tesettür diyoruz "biz şekilci değiliz" diyorlar. Kardeşlerim o zaman Hz. Rasulullah ve bunca Evliyaullah kalpleri pis bir şekilcidenmi ibraetti? Haşa! Şunu deseniz anlamak mümkün: "Rabbim affetsin başımı örtemiyorum, veya namaz kılamıyorum günah işliyorum, ama inşallah örtecem yada namaza başlıyacam ben hata ediyorum." Ama yok adam Kuran'ı inkar ediyor ve KAFİR oluyor farkında bile değil. Bide utanmadan Mevlana'ya sığınıp bize yobaz diyor, Sayfamıza saldırıyor. Kim ne kadar alınırsa, gücenirse gücensin. Ben bu sayfada 1 yıldır Allah'ın emirlerini paylaştım yine paylaşıyorum, ve sözlerime Hz. Mevlana'nın bu tip insanlara güzel bir göndermesiyle son veriyorum. "PİSLER PİSLİKLERİNİ YAPAR AMA SULAR TEMİZLEMEK İÇİNDİR..."Devamını Gör
4 saat önce · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç · Paylaş749 kişi bunu beğendi.
174 yorumun tümünü görYorum yaz...
4 saat önce · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç · Paylaş749 kişi bunu beğendi.
174 yorumun tümünü görYorum yaz...
*huzur50~- Mesaj Sayısı : 11
1 sayfadaki 1 sayfası